In navolging van het in november uitgekomen album ‘Dichter Bij De Horizon’ beginnen de 3JS in januari 2014 een eigen kroeg. Café de Horizon gaat deze heten en het betreft een reizend etablissement. Zanger Jan Dulles: “Deze kroeg is uniek. Mensen hoeven niet naar ons te komen om de kroeg te beleven, wij komen naar de mensen toe. Dit bruine café word namelijk vanaf 15 januari tot eind april in zo’n dertig grote theaters door het hele land opgebouwd en de theaterbezoeker zal het gevoel krijgen dat hij (of zij) in onze kroeg zit om daar samen met ons de dingen te doen die mensen doorgaans doen in zo’n kroeg, namelijk: Genieten van muziek, liedjes aanvragen, lachen, huilen, filosoferen en zelfs een biertje meedrinken aan de bar op het podium zal mogelijk worden. Café De Horizon komt naar je toe deze winter.”

Op vrijdag 7 februari 2014 is de officiële première van de theatershow ‘Dichter Bij De Horizon’ van 3JS in theater Spant! te Bussum. Deze vijfde theatertour startte woensdagvanavond met een try-out in het Kennemer theater te Beverwijk.

Naast Bussum en Beverwijk doen 3JS nog zes andere steden aan in Noord-Holland:
Hoorn – Theater Het Park – 8 februari 2014
Den Helder – Schouwburg De Kampanje – 21 februari 2014
Zaandam – Zaantheater – 5 maart 2014
IJmuiden – Stadsschouwburg Velsen – 18 maart 2014
Amsterdam – Koninklijk theater Carré – 27 maart 2014
Heerhugowaard – Schouwburg Cool Kunst en Cultuur – 28 maart 2014

Deel: