Hij Gelooft in Mij, de musical over het leven van André Hazes is vier maanden extra te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Wegens groot succes werd de speelperiode van de musical reeds drie keer eerder verlengd. Daar wordt nu een vierde periode aan toegevoegd. De voorstelling won onlangs vier Musical Awards, waaronder die voor Beste Grote Musical 2013.

Hij Gelooft in Mij is een oprecht, geestig en aangrijpend muzikaal verhaal over de ware persoon achter de volksheld André Hazes, zijn verhouding met Rachel en zijn stad Amsterdam. Zijn bekendste nummers illustreren zijn diepe dalen en hoge toppen van succes en teloorgang. Met in de hoofdrollen Martijn Fischer, Chantal Janzen, Peter Blok, Diederik Ebbinge, Frank Lammers, Elise Schaap, Rutger de Bekker, Doris Baaten en Hanneke Last.

Deel: