De tijd dat merken zich slechts focussen op één product ligt inmiddels achter ons. Maxazine heeft inmiddels een uitbreiding gemaakt naar MaxaFashion.nl, MaxaTheater.nl, MaxaMovie.nl en sinds kort ook onze internationale site Maxazine.com, ook andere merken verdelen hun aandacht, want het één versterkt het ander natuurlijk. Bavaria heeft sinds enige tijd een stoere smaak geïntroduceerd met hun Bavaria 8.6 en omdat Bavaria 8.6 een stuur stoerder en robuuster is dan een normaal pils, heeft het biermerk uit Lieshout een eigen rockradio-station opgericht: 8.6 Rock Radio. Verwacht op 8.6 Rock Radio geen slappe muziek, maar alleen stevige stoere rockmuziek.

Op 8.6 Rock Radio kan je muziek verwachten van Nirvana tot Blur en van Metallica tot aan Pink Floyd. Maar ook oude surfrock van bijvoorbeeld The Beach Boys komt voorbij. Het radiostation is natuurlijk gevestigd in Lieshout, maar wel internationaal georiënteerd. Zo is het dus mogelijk om muziek te horen die we hier in Nederland nog niet kennen, wat weer een leuke aanvulling kan worden op je huidige muziekkennis en -smaak.

8.6 Rock Radio is als je het ons vraagt een mooie aanvulling op het muzikale radiolandschap. Iets anders dan we op dit moment al hebben in Nederland. Het is voor Bavaria ook een mooie aanvulling, aangezien het stoere rockstation perfect samen te voegen is met het imago van het stoere biertje. Bavaria heeft met het radiostation uiteindelijk ook een perfecte mogelijkheid in handen om haar luisteraars aan zich te binden en met de stoere stijl van het station zal dat geen probleem zijn. Wij zijn overtuigd dat Bavaria zich na hun eigen Zo!-festival met het radiostation definitief in de muziek heeft gestort en een definitieve plek in de muziekcultuur heeft verworven. (Sponsored door Bavaria)

Deel: