Synchronicity2.0Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor de feestdagen? Speciaal voor de fans van The Police is er sinds kort ‘The Police Synchronicity’ Red Blend verkrijgbaar. ‘The Police – Synchronicity Red Wine Blend’, letterlijk vertegenwoordigt en manifesteert deze wijn het begrip “Synchronicity” zoals het werd uitgelegd door The Police met hun klassieke album en naamgenoot van deze wijn.

Tijdens het luisteren naar het album merkte Mark Beaman – wijnmaker bij Wines That Rock – op dat het album een donkere- en een lichte kant heeft. “Op een afstand is het album een popalbum, romantisch en met mooie melodiëen. Als je goed naar de teksten luisterd, dan hoor je de donkere, zware, en soms sinistere thema’s als obsessie, jaloersheid, verlangen en angst”.

De term “Synchronicity”, Sting’s stemgeluid en het thema van licht en donker waren de inspiratie voor Mark toen hij de wijn aan het samenstellen was. The Police Synchronicity Red Blend is een zinvolle mix van schijnbaar ongerelateerde gebeurtenissen die resulteerden in een bijzondere mix die nog niet eerder te verkrijgen was. De speelse, verleidelijke en spookachtige vereniging van Carignane, Zinfandel, Syrah, Petite Sirah, Grenache en Viognier maakt The Police Synchronicity Red Blend tot een meeslepende en heerlijke wijn.

Buiten The Police Synchronicity Red Blend ziin er via Wines That Rock nog meer wijnen verkrijgbaar waaronder Grateful Dead Red Wine Blend, Rolling Stones Forty Licks Merlot, Pink Floyd’s The Dark Side of the Moon Cabernet Sauvignon, en Woodstock Chardonnay.

Deel: