Wegens groot succes wordt er een derde show, op zondagmiddag 30 maart om 14.00 uur, toegevoegd aan de twee eerder aangekondigde Holland zingt Hazes concerten in de Ziggo Dome. Naast vrijdag 28 en zaterdag 29 maart zal ook op zondag 30 maart de Ziggo Dome weer schudden op z’n grondvesten. De kaartverkoop van dit derde concert is nu geopend.

In de nieuwe line-up: Jeroen van der Boom, Simone Kleinsma, Danny de Munk, Anita Meyer, Xander de Buisonjé, Peter Beense, Karin Bloemen, Sharon Doorson en vele anderen. Roxeanne en André Jr. Hazes zullen ook bij de tweede editie weer een belangrijke rol vervullen.

Holland zingt Hazes is een ode aan het leven en de muziek van André Hazes aan de hand van zijn meest populaire nummers. Een meezingconcert voor iedereen; van trouwe fan tot de nieuwe generatie. Samen met het 15.000 koppige publiek laten de artiesten tijdens Holland zingt Hazes het onnavolgbare ‘Hazes gevoel’ herleven. Het publiek kan luidkeels meezingen met nummers van de in 2004 overleden zanger als ‘Bloed, Zweet en Tranen’, ‘Een Beetje Verliefd’, ‘Wij Houden van Oranje’ en ‘De Vlieger’ en vele andere songs.

Deel: