Wederom deden Benjamin Herman en zijn mannen van New Cool Collecitve de Groene Engel aan, blijkbaar hebben ze het daar goed voor elkaar. Het werd weer een feestje der herkenning. Lekkere groovy muziek die je in Caribische sferen brengt das welkom in deze gure tijden. De Groene Engel was weer lekker gevuld en liet weer eens zien dat ze echt wat toevoegd aan het culturele pallet in Oss en omgeving.

Het leuke van dit collectief is dat men ook allemaal aan bod komt. Niemand is de grote ster en iedereen krijgt de kans om zijn muzikaliteit te laten horen. Ze speelde nummers van hun nieuwe album ‘Chin Chin’, hun gewonnen gouden kalf bijdrage aan de film ‘Toegetakeld door de liefde’ en natuurlijk ook klassiekers. Voor deze ene keer was er een gastoptreden door de drummer Lean Robbemont van de band van Alain Clark. De gitarist Rory Ronde speelt normaal ook in de band van Wouter Hamel. Natuurlijk blies ook David Rockefeller op hoorn/trompet weer aardig mee. Al met al een aardig sterrenteam op het podium.

23 december vieren ze in de melkweg al weer hun 20 jarig jubileum met vele extra gasten op het podium. Wil je ze een keer meemaken, dat is dan een prima gelegenheid.

Deel: