Na ruim twee jaar stilte bestormt Thomas Berge met zijn nieuwe single ‘Alleen Omhoog’ opnieuw de hitlijsten van Nederland. De single komt vrijdag nieuw binnen op nummer 12 in de Single Top 100, op nummer 10 in de 100 % NL Lijst en Nummer 8 in de RadioNL/Oranje Top 30. Met zijn singles ´Ik vertrouw je niet meer´, ´Mijn woord´ en ´Kon ik maar even bij je zijn´ scoorde de blonde zanger ruim 2 jaar geleden zijn laatste top 10-hits. Het nieuwe album ´Berge Verzet´, ziet in februari 2014 het levenslicht.

De videoclip waarin de 23-jarige zanger naakt te bewonderen is, is in enkele dagen tijd al meer dan 12.000 keer bekeken : http://www.youtube.com/watch?v=e0frx3NIFCo

Thomas is momenteel druk aan het schrijven met bekende en minder bekende namen aan zijn meest persoonlijke album tot nu toe. De sound wordt een verfrissende mix van catchy uptempo popsongs, afgewisseld met krachtige ballads met als inspiratiebronnen acts als Train, Maroon 5 en Robbie Williams. Han Kooreneef, Tim Akkerman, Jan Dulles, Christon Kloosterboer(Rigby), Joost Marsman en Niels Geusebroek zijn enkele namen met wie Thomas druk aan het schrijven is. Ook zal er een verrassend duet staan op het nieuwe album van de kersverse pappa.

 

Deel: