King Pug Water PressureHet Indie Blues/rock power duo King Pug slaat weer toe. Amper 2 dikke maanden na hun debuut “Borneo Mintshave” komt “Water Pressure” uit. Een 3 track EP. De plaat werd geproduceerd en opgenomen door frontman Dave Wilkinson in zijn eigen “Wilkinson D.I.Y.” studio. De plaat is net zo ruig en groovy als de eerste. Rockmuziek waar je kan op dansen en blues waar je oren niet van gaan hangen, maar waarvan je haren, zonder gel, recht overeind komen. De songs zijn sterk blues gebaseerd met stuwende ritmes die door Caspar St. Charles uit het drumstel gemept worden.

King Pug, het project van deze Engelse gitarist, zanger, producer en songschrijver is een uitlaatklep voor een achterliggende catalogus van songs die volgens hem niet in zijn lopende muzikale lijn pasten. (8/10)(Black and Tan Records)

Tracklist
1. Suckin’ In 03:22
2. I Met The Devil 03:25
3. Don’t Moan To Me 03:20

Deel: