Ooit uitgeroepen tot de meest sexy man ter wereld, viert de Britse zanger/acteur Stuart Leslie Goddard, beter bekend als Adam Ant vandaag zijn 59e verjaardag. Ant, geboren in Marylebone, Londen, vergaarde roem als de frontman van de new romantic/post-punk band Adam and the Ants en later als solo-artiest. Met Adam and the Ants scoorde hij in zijn thuisland tien Top 10 hits en 3 nummer 1 hits, ‘Stand and Deliver’, ‘Prince Charming’, en ‘Ant Rap’. Als gezegd is hij ook aktief in de filmwereld, Ant was in meer dan 2 dozijn films te zien. Sinds 2010 is hij weer druk bezig met de muziek, de zanger is regelmatig live te bewonderen in Londen en bracht hij begin dit jaar nog nieuw werk uit, getiteld ‘Adam Ant Is the Blueblack Hussar in Marrying the Gunner’s Daughter’, zijn 6e (solo) studio-album.

Deel: