Afgelopen donderdag 24-10-2013 presenteerde Jan Smit zijn nieuwe akoestische album ‘Unplugged, The Rockfield-sessies’ in De Voorste Vennen in Drunen. Dit deed hij in Brabant, mede om de Belgische fans te ontzien van uren in de auto. In een kleine theaterzaal kwam Smit met zijn band o.l.v. Marcel Fisser op, onder een luid applaus van 200 fans, genodigden en belangstellenden.

Hier bracht hij een aantal nummers ten gehore van zijn akoestische album met de nodige grappen tussendoor. Zo hield Jan het luchtig maar toch erg mooi in deze kleine en intieme setting. Fans noemde het: “Een heel mooi voorproefje op de aankomende theatertour” en dat was het zeker. Smit liet zelf op twitter weten: “De CD/DVD presentatie zit er op! Wat een heerlijke avond vanavond in Drunen. Bedankt allemaal!”. Na afloop nam hij nog uitgebreid de tijd voor een handtekening en foto met zijn fans.

Vanaf 18 november a.s. staat Jan Smit met zijn band in 28 theaters door het hele land waar hij natuurlijk ook de nummers op zijn akoestische album in diezelfde sfeer ten gehore zal brengen.

Deel: