De in Nederland immens populaire Amerikaanse band Venice komt in november naar ons land voor een uitgebreide ‘full band tour’. Deze staat in het teken van het nieuwe studioalbum ‘What Summer Brings’, dat op 1 november verschijnt. Vooruitlopend hierop is vanaf vandaag de eerste single ‘What’s Done Is Done’ digitaal verkrijgbaar via iTunes en Spotify. 

‘What Summer Brings’ is de eerste plaat in 6 jaar tijd en volgt daarmee ‘Amsterdam’ op. Het betreft een dubbelalbum met maar liefst 19 splinternieuwe tracks erop. Het klinkt eigentijds en bevat energieke en catchy popliedjes afgewisseld door prachtige en emotievolle ballads. Wederom laten de broers en neven Kipp en Pat Lennon en Michael en Mark Lennon hun onmiskenbare warme en karaktervolle west-coast sound horen, die omlijst wordt door zeer fraaie en indrukwekkende samenzang. 

Tijdens de ‘What Summer Brings Tour’ zal Venice naast het nieuwe werk uiteraard ook veel publieksfavorieten ten gehore brengen zoals ‘Family Tree’, ‘Think Again’ en ‘Welcome To The Rest Of Your Life’.

Het volledige tourschema ziet er als volgt uit: 

06 november: Roermond, Theaterhotel de Orangerie
07 november: Ottersum, Roepaen
08 november: Zaandam, Zaantheater
09 november: Eindhoven, Muziekgebouw Frits Philips
11 november: Doetinchem, Amphion
12 november: Heerlen, Parkstadtheater Limburg
13 november: Den Haag, Dr. Anthon Philips Zaal
15 november: Apeldoorn, Orpheus
16 november: Utrecht, MCV Leidsche Rijn
17 november: Rotterdam, De Doelen
20 november: Amsterdam, Melkweg RABO Zaal
21 november: Gouda, De Goudse Schouwburg
23 november: Leeuwarden, Schaaf Citytheater
25 november: Hoorn, Het Park
27 november: Tilburg, 013
28 november: Groningen, De Oosterpoort
29 november: Hengelo, Rabotheater

 Kaarten zijn te bestellen via de websites van de zalen. Zoals altijd bij Venice, kennen de concerten een pauze en zullen de shows worden afgesloten met een gebruikelijke Meet & Greet waarbij de fans met de band kunnen kennismaken en spreken. De organisatie waarschuwt om geen kaarten via andere kanalen dan bij de zalen vermeld staan te kopen. Kopers lopen namelijk het risico uiteindelijk ongeldige kaarten te hebben gekocht.

Deel: