Over 4 weken strijkt de befaamde Vans Warped Tour neer in Eindhoven. Op 10 november is het Klokgebouw het decor voor het Amerikaanse punkrock- en skatefestival dat dit jaar voor het eerst in 14 jaar Nederland aandoet.

Het Britse We Are The Ocean en de Nederlandse hardcore band No Turning Back maken de muziek line-up compleet. Eerder werd bekend dat o.a. Parkway Drive, Enter Shikari, Billy Talent en Yellowcard op 10 november in het Klokgebouw optreden.

Op de Vans Warped Tour staan niet alleen de grootste namen uit de punkrock scene, ook bekende internationale skateboarders als Kris Vile, Ross McGouran en BMX riders als Tobias Wicke en Markus Braumann laten in Eindhoven zien wat ze in huis hebben. Nederland is ook vertegenwoordigd: naast No Turning Back staan John Coffey, The Charm The Fury, skateboarders Nick Bax en de kersverse 17-jarige Nederlandse kampioen Daan van der Linden op het programma.

Deel: