The Best Of Nickelback vol.1Multi-platina rock band Nickelback bracht deze week het verzamelalbum ‘The Best Of Nickelback vol.1’ uit via Roadrunner Records. ‘De Best Of’ bevat een samenvatting van de opzienbarende carrière in een totaal van 19 nummers. Hits als ‘Photograph’, ‘How You Remind Me’, ‘Rockstar’, ‘When We Stand Together’, en meer passeren de revue. De release valt samen met de Europese tour van de band. Nederland wordt aangedaan op 18 november in de Ziggo Dome.

Nickelback is een van grootste rock bands ter wereld en heeft wereldwijd 50 miljoen albums verkocht. Sinds de doorbraak hit ‘How You Remind Me’ in 2001, volgden nog achttien hits die de top van verschillende charts over de hele wereld bereikten. In Nederland heeft de band zeven top 15 airplay hits op zijn naam staan. De band is genomineerd geweest voor vijf Grammys, drie American Music Awards, twaalf Juno Awards en zijn benoemd tot “Group of the Decade” door Billboard Magazine in 2009.

‘The Best Of Nickelback vol.1’ is de opvolger van het studio album ‘Here and Now’, wat op #1 binnenkwam in Canada, Australië en Japan, #2 in Amerika, Duitsland en Zwitserland en #3 in Oostenrijk en Zuid-Afrika, wat hun hoogste entry betekende in die landen. In totaal heeft ‘Here And Now’ wereldwijd meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht. De iTunes pre-order van de ‘Best Of’ is verkrijgbaar vanaf 8 oktober aanstaande.

Tracklisting ‘The Best Of Nickelback vol.1′

1. Photograph
2. How You Remind Me
3. Burn It To The Ground
4. Rockstar
5. Savin’ Me
6. Figured You Out
7. Too Bad
8. If Today Was Your Last Day
9. Far Away
10. Feelin’ Way Too Damn Good
11. Someday
12. Never Again
13. Lullaby
14. If Everyone Cared
15. Gotta Be Somebody
16. When We Stand Together
17. Animals
18. This Afternoon
19. Something In Your Mouth

Deel: