Moon_Landing_James_BluntJames Blunt heeft de eerste data’s bekend gemaakt van zijn ‘Moon Landing 2014 World Tour’, die als promotietour zal dienen voor zijn vierde studio album, ‘Moon Landing’. Op 2 maart geeft hij een concert in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Vanaf 21 oktober ligt ‘Moon Landing’ in de winkels. De eerste single van ‘Moon Landing’ getiteld ‘Bonfire Heart’ is zeer goed ontvangen, de bijbehorende videoclip is in de eerste week na de release al ruim een half miljoen keer bekeken. James vertelde over zijn nieuwe album: “het album is zeer persoonlijk, het gaat over hoe alles begon en waar we nu staan. Als ‘Back To Bedlam’ geflopt was, dan had ik ‘Moon Landing’ opgenomen”.

Blunt vervolgde: “Ik ben zo blij voor mij en mijn band dat we weer gaan touren en dat we de nieuwe songs live kunnen gaan spelen, tesamen met een aantal oudere hits. Mijn fans hebben me nooit teleurgesteld, er is niets leukers dan voor hun op te treden. Ze zijn de afgelopen jaren een enorme steun geweest”, aldus de zanger.

Deel: