De nieuwe single van Niels Geusebroek,’Take Your Time Girl’, heeft vandaag de nummer 1 positie in iTunes behaald. Het liedje kwam op een bijzondere manier tot stand.
Niels kreeg de opdracht van het team van Ruud de Wild van Radio 538 een lied te schrijven voor de zwangere nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood, met het geluid van de hartslag van de baby als vertrekpunt. Afgelopen week heeft Niels het nummer live gespeeld op radio. De positieve reacties van luisteraars waren overweldigend.

niels
Bekijk hier de live-uitvoering van ‘Take You Time Girl (Live @Ruud de Wild 538): http://www.youtube.com/watch?v=53sTQT7BMJQ
Niels Geusebroek heeft op 23 mei zijn solodebuut ‘Lines’ uitgebracht. Op 13 september start de clubtour met concerten door heel Nederland. Op 24 november geeft Niels een optreden op het Songbird Festival in Rotterdam.
Deel: