Tijdens een interview heeft Vince Neil laten weten dat Motley Crue volgend jaar lente hun afscheidstournee gaat houden. Vince Neil, “Ik denk dat we in mei gaan starten, dit is een wilde gok, in ieder geval in de lente van 2014 gaan we nog één keer de wereld rond en dan is het over en sluiten. We stoppen op onze piek. We willen niet een van die bands worden waarvan men zegt “kijk, ze spelen nu in een club of iets dergelijks”. Momenteel spelen we nog voor uitverkochte stadions, dus laten we er nu maar mee gaan stoppen”.

Op de vraag of ze ooit nog met elkaar gaan samenwerken antwoordde hij: “Ik weet haast zeker dat we binnen 5 of 10 jaar wel weer iets samen zullen gaan ondernemen, tenzij het niet uitkomt voor de carriéres van anderen. Het gaat in ieder geval geen afscheidstournee worden zoals Kiss die heeft gehouden. We gaan niet stoppen om vervolgens kort erna weer bij elkaar te komen”.

Over het in Las Vegas optreden vervolgde Neil: “Het voordeel van optreden in Las Vegas is dat je niet na het concert de boel moet afbreken om vervolgens de andere dag je je weer rot moet werken om alles weer op te bouwen. Je kan special effects creëren die gewoon kunnen blijven staan. Ja, we kijken er dus naar uit om in Vegas op te treden. Het de meest gevaarlijke show ooit, niet voor ons, maar voor het publiek. Ik dacht dat onze vorige lokatie cool was, maar we hebben daar geleerd dat we tot veel meer in staat zijn. Dit gaat dus echt super worden, aldus Vince Neil.

Deel: