Op 16-17 en 18 augustus stonden de Delftse straten, pleinen en café’s helemaal in het teken van de jazz. Tijdens dit weekend stonden er verspreid over diverse lokaties wederom een keur van artiesten op de podia, waaronder hoofdact Tom “Funkin’ for Jamaica”  Browne, de Mexicaanse Jazzdiva Magos Herrera, Gery Mendes, Yuli Minquel, de Japanse saxofonist Genzo Okabe, het Orville trio met o.a. Martin Verdonk, Kizzy McHugh en Stephanie Francke.

In de afgelopen 29 jaar is het festival uitgegroeid tot het professionele en innovatieve festival dat het nu is: een eerbetoon aan de voetsporen van de jazz, maar met beide benen in het heden en een blik naar de toekomst. Er is ruimte voor alle uitersten in de traditionele jazz, eigentijdse jazz en aanverwante stijlen, culturen en kunst. Ook fusion, world, pop, soul, hiphop en dance krijgen een plek tijdens het op vier na grootste gratis toegankelijke jazzfestival in Nederland.

Bekijk hieronder het beeldverslag van deze 29e editie:

Deel: