Met nog iets meer dan een maand te gaan tot het festival heeft Kempenerpop het programma compleet aangevuld voor de volgende editie van 20 tot en met 22 september. Toegevoegd zijn de legendarische punkband The Exploited (UK), het Roemeense zigeunerorkest Mahala Raï Banda, de kersverse winnaar van de Kempenerpopprijs 2013 The Naked Sweat Drips, de nieuwe Utrechtse formatie Rhinorino en de DJ’s Arend Kneiters en Simon van Weleer (& Friends). Voor wie kennis wil maken met een geheel nieuwe vorm van karaoke, rijdt de Russian Karaoke Roulette van Kalash & Nikov op zaterdag en zondag de gehele dag rond op het festivalterrein.

De Kempenerpop-zondag zal dit jaar starten met een bijzonder koffieconcert door niemand minder dan Anneke Grönloh. Met meer dan dertig miljoen verkochte platen wereldwijd, zestien gouden en platina onderscheidingen en hitnoteringen in bijna vijftig landen mag Anneke Grönloh zonder meer de succesvolste Nederlandse zangeres van de jaren zestig worden genoemd. Dit koffieconcert wordt gesponsord door onze stroomleverancier Power 4 You, waarmee Kempenerpop al vele jaren een prettige samenwerking heeft. Wees er op tijd bij voor dit bijzondere koffieconcert: het terrein opent op zondag al om 10.00 uur. Om het publiek op te warmen voor Anneke Grönloh zal het Vrijzinnig Klezmerorkest De KleZkoppen het voorprogramma verzorgen. Vanzelfsprekend is ook dit koffieconcert, net als de rest van het festival, gratis te bezoeken.

Eerder werd bekend gemaakt dat o.a. ook Kensington, Diablo Blvd (B), Jaya The Cat (USA/NL), The Dirty Denims, Traumahelikopter, Green Lizard, Komatsu en Merdan Taplak in september naar Waalre afreizen. Met de toevoeging van de eerder genoemde namen is het programma nu compleet en belooft het wederom een boeiende en afwisselende editie van Kempenerpop te worden.

Meer festivalinformatie en achtergrondinfo over de bands is te vinden op www.kempenerpop.nl.

 

Deel: