De echte muziekliefhebber kan niet zonder muziek. Maar wat doe je als je in het buitenland zit en je wil toch meer luisteren dan die 100 liedjes die op je telefoon staan? Je wil internetradio luisteren, maar zit met de kosten die je niet te hoog wil laten oplopen. En wees nu eerlijk, de plaatselijke muziek op straat is leuk, maar niet structureel. Vodafone is nu ingesprongen op het sterk gestegen dataverkeer op vakantie en combineert dit nu met een heus social travelagency: #Hashtag Holidays. Op http://www.hashtagholidays.nl kan je nu gemakkelijk zien welke hashtags het meest populair zijn op vakantie en waar.

Door jouw favoriete hashtag op te zoeken kan je zo zien wat jouw favoriete vakantie bestemming zou zijn en we hebben gecheckt, het ziet er wel leuk uit! Natuurlijk kan je met een prijsvraag meedoen om de voor jouw uitgekozen bestemming te bezoeken op kosten van Vodafone, dus doe snel mee! Oh, en voor slechts 2 euro per dag heeft het telecombedrijf voor jou een buitenlandoptie om goedkoop op vakantie naar je favoriete radiostation of Spotify te kunnen luisteren.

Uiteindelijk maakt het dus niet meer uit waar je bent, want of je nu thuis zit of op vakantie bent: Met je smartphone en een makkelijk en goedkoop abonnement heb je overal ter wereld toegang tot jouw favoriete muziek! Wij combineren: een gratis vakantie, je eigen muziek, wie wil dat nu niet? Doe dus snel mee met de prijsvraag van Vodafone en win! Oh ja, naast naar je muziek luisteren, kan je natuurlijk ook gewoon Maxazine in de gaten houden op vakantie 😉


Sponsored by Vodafone

Deel: