De echte fans weten natuurlijk wat Graceland is. Paul Simon bracht een legendarisch album uit onder die titel, de rock & roll liefhebbers weten als geen ander dat Graceland het huis is waar wijlen Elvis Presley woonde. Graceland is voor veel Elvis fans een bedevaartsoord geworden waar jaarlijks duizenden mensen hun heil zoeken. Onlangs is bekend geworden dat rapper Kanye West zeer geïnteresseerd is om het landgoed aan te schaffen voor zijn vriendin Kim Kardashian.

Een Amerikaanse krant laat weten dat Kayne hoopt Graceland te kunnen kopen, het landgoed zou volgens zeggen rond de 35 miljoen dollar waard zijn. De rapper wil er in gaan wonen, samen met zijn vriendin Kim Kardashian en hun dochter North West. Er gaan geruchten rond dat Graceland te koop komt te staan, onder voorwaarde dat het open blijft voor Elvis fans die er een bezoek aan willen brengen. Kayne is zeer enthousiast over het idee om Graceland zijn eigendom te kunnen noemen. Het lijkt hem heel “cool” als hij, Kim en hun dochtertje er kunnen wonen, in ieder geval af en toe.

Een bron vertelde dat Kayne hoopt dat als hij Graceland laat restaureren, dit ten goede komt van zijn reputatie. De rapper is altijd geintrigeerd geweest door Elvis, in het bijzonder door de invloed die hij had in de blues en gospel muziek, waardoor deze genres meer bekendheid kregen bij het grote publiek. Kayne denkt dat als hij eigenaar is van Graceland en het laat restaureren dit hem een bijzondere plaats verzekerd in de muziekgeschiedenis.

Deel: