Na een periode van tegenslagen ligt vanaf 11 november eindelijk Lady Gaga’s derde studio album getiteld ‘ARTPOP’ in de winkels. Eerder werd er al bekend gemaakt dat er samen met het album een interactieve app komt, waarvan Gaga zegt dat het muziek, beeld, mode en technologie combineert. De eerste single van ‘ARTPOP’ zal op 19 augustus gereleased worden. Vanaf 1 september is het mogelijk om zowel het album als de app te bestellen.

“The album musically mirrors Gaga’s creative process as she passes through the mediums of each artist she collaborates with, scoring a blueprint of her journey, The result, a ‘rage’ of electronic passion and fury, defining each artistic process from beginning to end, ARTPOP could mean anything. But for her, this is a celebration of obsession”, dit staat in een persbericht dat onlangs werd vrijgegeven.

Kort geleden maakte de zangeres bekend dat ze voor het eerst sinds haar heupblessure weer op het podium zal staan tijdens het in september gehouden iTunes Festival in Londen. Gaga’s blessure zorgde ervoor dat ze 22 concerten moest afzeggen. Verwacht wordt dat haar optreden tijdens het iTunes Festival een waar spektakel zal worden.

Deel: