Grammy Award winnaar Randy Travis is met spoed naar een ziekenhuis in Texas vervoerd, de zanger ligt momenteel op intensive care. Exacte details zijn nog niet bekend, in een persbericht is te lezen dat hij last heeft van complicaties door virale cardiomyopathie, een virus waardoor de hartspier afzwakt. Zijn toestand is zeer kritiek.

Afgelopen februari werd de zanger nog schuldig bevonden na het rijden onder invloed van alcohol. Travis had zoveel gedronken dat hij zijn auto total loss reed en naakt werd aangetroffen langs een snelweg in Texas. Volgens een Amerikaanse krant zou Randy zich tegenwoordig netjes gedragen en goed bezig te zijn met zijn gezondheid. De zanger’s laatste studio album, het gospel-achtige ‘Blessed Assurance’, dateerd uit 2011. Voor de single ‘I Told You So’ (een duet met Carrie Underwood), ontving Travis een Grammy Award voor “Best Country Collaboration with Vocals”.
http://www.youtube.com/watch?v=hvTwFl6OIAk

Deel: