Op zaterdag 20 juli vindt een nieuwe editie van het Jam de la Crème Festival plaats op het Scheveningse strand. Het festival, dat zeven jaar geleden begon als een Haags vriendenfeestje, groeit uit tot een tegendraads jamfenomeen in de Nederlandse muziekscene. Dit jaar verhuist het festival van het Noorderstrand naar strandpaviljoen ZUID (Zuiderstrand), alwaar twee podia, vele artiesten, bands en dj’s je vervoeren van de avondzon naar de ochtendglorie!

Sessies met bandleden van onder andere: Mister and Mississippi, Vrouwen zijn OK, Rina Mushonga, Cirque Valentin, Splendid, Taymir, Sue the Night, Janne Schra, Claw Boys Claw, L’Chaim, Rilan & The Bombardiers, Fra Fra Sound, Dyzack, Soul Sister Dance Revolution en Kytopia.

Daarnaast zijn er optredens van o.a.: Spider Rico, The Benelux, Kern Koppen, Omar Ka band (Senegalese Mblax), The Deaf, Knalland, Gaap & DNA (DJ team Herenleed) en DJ Candy Says (Bella Hay).

ZUBB Sessies
Rond strandpaviljoen ZUID, namelijk in de duinen, langs de zee, op het strand en misschien wel onder je parasol vinden van 17:00 tot 19:00 ZUBB Sessies plaats. Verschillende artiesten zullen korte akoestische sessies doen voor de camera. Je kunt het resultaat later bekijken op de site van ZUBB Magazine of je bent erbij en vereeuwigt samen met ons de onversterkte geluiden van de natuur! www.zubb.nl

OWat is Jam de la Crème?
In Jam de la Crème staan muzikanten uit alle hoeken en gaten voor één keer met elkaar op het podium. Vanuit de hele Nederlandse muziekscene komen artiesten van allerlei bands samen om een avond lang te jammen. Jam de la Crème zoekt steeds een combinatie van vrije geesten die voortdurend leidt tot grenzeloze optredens waarbij het publiek behoorlijk uit zijn dak kan gaan, zoals ook bleek tijdens het beroemde Hongaarse Sziget festival in de zomer van 2012. In deze jamsessie waarin helemaal niets is afgesproken ben jij getuige van muziek die in het moment wordt gemaakt! www.jamdelacreme.nl

Deel: