De Rolling Stones zijn momenteel zeer druk met hun 50th Anniversary-tour. Stones gitarist Keith Richards doet er nog een schepje bovenop met het uitbrengen van een nieuw solo album. “De laatste tijd heb ik een en ander zitten knippen en plakken met Steve Jordan. De afgelopen jaren zijn we regelmatig bij elkaar gekomen en hebben we nu intussen genoeg om een heel album te vullen. Er zitten goede nummers tussen, het is nu hier en daar wat polijsten en het wachten op het juiste moment om het album te releasen”.

Richards werkte al eerder samen met drummer/multi-instrumentalist Steve Jordan, zij sloegen de handen al eerder ineen voor de gitarist’ solo albums Talk Is Cheap (1988) en Main Offender (1992).

Beluister hieronder Keith Richards ‘Wicked As it seems’ van het album ‘Main Offender’ (1992).

Deel: