Mark Oliver Everett, beter bekend als E, komt met zijn band Eels in augustus terug naar Nederland voor een tweetal concerten. Op 14 augustus is Eels te zien in openluchttheater Caprera in Bloemendaal en op 21 augustus in openluchttheater de Goffert in Nijmegen. De kaartverkoop start donderdag 6 juni vanaf 10:00 uur. Kaarten voor de show in openluchttheater Caprera zijn te bestellen via de website van Ticketmaster en kaarten voor het openluchttheater de Goffert via de website van Doornroosje.
Afgelopen februari bracht Eels het album ‘Wonderful, Glorious’ uit, de opvolger van Tomorrow Morning uit 2010, dat het sluitstuk was in de trilogie die verder bestaat uit Hombre Lobo (2009) en End Times (eveneens 2010).  De tournee ter promotie van het jongste album uit het rijke en verdienstelijke oeuvre van Eels, en waar ook geroemde albums als Beautiful Freak, Electro-shock Blues en Blinking Light and other Relevations deel van uit maken, werd wederom met groot enthousiasme onthaald. In april jl. verkocht  Eels drie keer op rij Paradiso uit.
http://www.youtube.com/watch?v=SC-MO-5PWAk
Deel: