Brigitte Kaandorp, Erik van Muiswinkel, Paul Groot, Sanne Wallis-de Vries en Richard Groenendijk (Winnaar Poelifinario 2012). Dit zijn slechts een paar van de namen van cabaretiers die zich op 17 juni in theater De Meervaart te Amsterdam zullen inzetten voor RETT.

Grote namen uit de cabaretwereld zullen zich inzetten om ruchtbaarheid te geven aan het RETT syndroom.  Speciaal voor deze avond zullen Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten nog eenmalig het toneel delen. Ook Hadewych Minis en Mike Boddé zullen een gedeelte brengen van het programma, waarmee ze afgelopen seizoen langs de theaters hebben getourd. 

De presentatie is in handen van Huub Stapel, ambassadeur voor de Nederlandse Rett Syndroom Vereniging (NRSV). Na afloop van de voorstelling zal musicalster René van Kooten met zijn band een spetterende afterparty verzorgen. De opbrengst van de kaartverkoop zal gaan naar onderzoek geïnitieerd door de NRSV en zal worden gebruikt ter bevordering van lotgenotencontact.

Foto (c) Govert De Roos

Deel: