Na het onophoudelijke succes van Ruth Jacott met haar overweldigende tournee “A Lady On Stage” heeft Albert Verlinde Entertainment besloten om deze voorstelling te verlengen. Direct na de zomer zal Ruth Jacott nog 26 concerten geven. Het gaat om een exclusieve verlenging. Oorspronkelijk zou de tournee tot en met eind mei in de Nederlandse theaters te zien en te horen zijn.

Maar na het grote succes van de bijgeboekte voorstellingen in Carré Amsterdam en het Rotterdamse Luxor Theater heeft Albert Verlinde Entertainment besloten dat de show een vervolg krijgt. ‘Er is ontzettend veel vraag naar de show van Ruth Jacott,’ laat Albert Verlinde weten. ‘Vanuit de theaters, maar ook het publiek wil nog steeds massaal naar haar voorstelling komen kijken en luisteren. In goed overleg met Ruth hebben we om die reden de tournee verlengd. Belangrijk om te weten is dat er een beperkt aantal concerten bijkomt. Het gaat om 26 shows in 25 steden. Dit is dus echt de allerlaatste kans om Ruth in haar show A Lady on Stage te zien.’

Zelf is Ruth enorm blij en trots dat ze door mag gaan met deze voor haar zo belangrijke show. In haar meest persoonlijke show allertijden laat de zangeres zien wat het verhaal van haar leven is. Van Ruth’s eerste onverwachte optreden ooit in Beverwijk op vijftienjarige leeftijd groeit ze uit tot één van Nederlands beste zangeressen. Ruth neemt haar publiek mee langs de bijzondere momenten die ze in haar leven als solo artiest heeft gekend. In de wervelende show zingt ze haar eigen repertoire, maar ook nummers van andere grote wereldzangeressen.

Niet alleen het publiek in de tot nu toe uitverkochte zalen is dolenthousiast, ook de recensenten bejubelen de voorstellingen. Een show die persoonlijk is en je meeneemt langs geluk en verdriet, hoogte- en dieptepunten, je laat meezingen en dansen maar ook rustig laat luisteren. Ook schrijft men: ‘’A Lady On Stage’’ is een voorstelling die gedeeld moet worden. Die je moet gaan zien met je dierbaren! Ruth wil haar geluk het liefst met iedereen delen.

Deel: