Volgens het toonaangevende muziekmagazine Rolling Stone en de website van Bob Marley brengen Stephen Marley (ja, de zoon van) en DJ en producer Jason Bentley een nummer van Bob Marley opnieuw uit. Maar dan wel met een eigen sausje: het vrolijke reggaenummer is voorzien van een extra popdeuntje. De remix ‘Three Little Birds’ van Marley junior en Bentley is opmaat voor een remix van een heel album van Bob Marley: Legend. ‘Legend, Remixed’ bestaat uit 15 nummers, waar verschillende muzikanten aan meewerken, waaronder nóg een zoon van Marley: Ziggy. Wanneer dit album uitkomt is nog onbekend, maar ‘Three Little Birds’ is morgen via Amazon en Itunes te downloaden. Omdat het nummer ook wordt gebruikt in een commercial van Hyundai kunnen de eerste 15.000 fans het gratis downloaden via de Facebookpagina of het Youtube account van het merk.

Een voorproefje van het nummer beluister je hier.

Deel: