Creedence Clearwater Revival legende John Fogerty en blues icoon Bonnie Raitt waren special guests tijdens het Rolling Stones concert dat gehouden werd op 8 mei in San Jose, Californië. Momenteel zijn de Stones bezig met hun “50 and Counting” tournee, Fogerty speelde mee met het nummer ‘It’s All Over Now’ en Riatt met ‘Let It Bleed’. Tijdens de tour is er ook een permanente special guest, oud-Stones lid Mick Taylor treedt tijdens de gehele tour op tijdens het nummer ‘Midnight Rambler’, tijdens de toegift kwam hij terug om mee te spelen bij ‘Satisfaction’, het was de eerste keer sinds hij in 1972 de band verliet dat hij het nummer live speelde met de Stones. Tot nu toe hebben buiten Fogerty, Riatt en Jones ook Gwen Stefani, Keith Urban en Tom Waits een gastoptreden gegeven.

Bekijk hieronder de amateuropnames van ‘It’s All Over Now’ en ‘Let It Bleed’.

Deel: