Fans hebben er lang op moeten wachten, Fleetwood Mac hebben hun eerste nieuwe muziek sinds 10 jaar uitgebracht. De EP ‘Extended Play’ is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar via iTunes. Het kwartet – Lindsey Buckingham, Stevie Nicks, Mick Fleetwood en John McVie hebben dit gisteren via hun website laten weten. Het is hun eerste release sinds ‘Say You Will’ (2003).

Afgelopen februari liet de band weten dat het lijkt of hedentendage niemand meer geinteresseerd is in lange albums. Of er door deze reunie een vol album zal uitkomen ligt aan de fans. “Als de wereld nog meer muziek van ons wilt, als we het gevoel krijgen dat ze nog 10 nummes van ons willen, dan zou het kunnen gaan gebeuren dat we een nieuw album gaan uitbrengen”, aldsu Stevie Nicks.

Tracklist ‘Extended Play’:

1 – ‘Sad Angel’
2 – ‘Without You’
3 – ‘It Takes Time’
4 – ‘Miss Fantasy’

De EP is op de website van Fleetwood Mac te beluisteren.

Deel: