De organisatie heeft vandaag weer een groot aantal namen vrijgegeven die het affice zullen gaan sieren voor Pukkelpop. Buiten de al bevestigde acts als Eminem, Neil Young & The Crazy Horse en Nine Inch Nails, zijn er 50 acts aan de line-up toegevoegd. Eels, Godspeed You!, Black Emperor, HURTS, Miles Kane, Johnny Marr, Bonobo, Crystal Fighters, Glen Hansard (from The Frames), Phosphorescent, The Bronx, Bombino, Alkaline Trio, Brand New, Andy Burrows, Cerebral Ballzy, Mala In Cuba, Surfer Blood, Jagwar Ma, In The Valley Below, Nina Nesbitt, Kendrick Lamar, AlunaGeorge, Araabmuzik, Deap Vally, Ms Mr, Kate Boy, Factory Floor, Holy Other en HAIM zullen tijdens het festival dat gehouden gaat worden van 15 t/m 17 augustus een optreden verzorgen.

De dance liefhebbers zullen ook aan hun trekken komen met Chase & Status, Duck Sauce, Nero, Goose, Paul Kalkbrenner, Soulwax, Dj Fresh, A-Trak, Noisia, Mr Oizo, Crystal Castles, The Magician, Katy B, Bingo Players, Erol Alkan, Mark Ronson, Jamie xx, Doctor P, Flosstradamus, Klangkarussell, Mosca, RL Grime, Dillon Francis, Oneman, Gorgon City, Dismantle en Animal-Music.

Deel: