Zondag 28 april gratis in Club Ziggo: De Belgische muzikant Ozark Henry, het Britse The Moons en de Nederlandse band Cloudmachine. De optredens worden gefilmd voor het tv-programma Ziggo Live en komen beschikbaar via Ziggo Video On Demand en Youtube. Binnenkort verschijnt Stay Gold, het langverwachte nieuwe album van Ozark Henry. Het is de opvolger van het uiterst succesvolle Hvelreki en het zoveelste bewijs dat de muzikant nog altijd behoort tot de top in de popwereld van niet alleen België, maar ook van Nederland. The Moons is een opwindende rockband uit Engeland en leverde met Fables Of History onlangs een sterke plaat af. Hun sound houdt ergens het midden tussen dat van The Beatles en The Kinks. Voormalig The Jam frontman Paul Weller is groot fan van The Moons en eigenlijk is dat heel logisch. “Internationaal niveau. Melancholie vermengd met optimisme en hoop, in mooie poëtische liedjes.” Dat wordt gezegd over A Gentle Sting, de nieuwe plaat van Cloudmachine, en daar is geen woord aan gelogen. Het is de hoogste tijd om het best bewaarde geheim van Nederland te verklappen.

Deel: