Dit weekend werd er op grote schermen tijdens het Coachella festival een commercial getoond voor Daft Punk’s lang verwachte nieuwe album ‘Random Access Memories’. Tot op heden kregen we kleine fragmenten te horen en te zien door middel van een serie SNL commercials en interviews met Giorgio Moroder en Nile Rodgers. Deze nieuwe teaser (een preview van de ‘Get Lucky’ videoclip?) laat de robots zien tesamen met Rodgers en Pharrell. De teaser duurt een kleine 2 minuten en laat de namen van de artiesten zien die hun medewerking hebben verleend aan ‘Random Access Memories’: Panda Bear, Julian Casablancas, Pharrell, Paul Williams, Nile Rodgers, Giorgio Moroder, Chilly Gonzales, DJ Falcon, en Todd Edwards. ‘Random Access Memories’ zal op 21 mei gereleased worden.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CGP2rkuEDl4

Tracklist ‘Random Access Memories’:

1. “Give Life Back to Music” (featuring Nile Rodgers)
2. “The Game of Love”
3. “Giorgio by Moroder” (featuring Giorgio Moroder)
4. “Within” (featuring Chilly Gonzales)
5. “Instant Crush” (featuring Julian Casablancas)
6. “Lose Yourself to Dance” (featuring Pharrell Williams and Nile Rodgers)
7. “Touch” (featuring Paul Williams)
8. “Get Lucky” (featuring Pharrell Williams and Nile Rodgers)
9. “Beyond”
10. “Motherhood”
11. “Fragments of Time” (featuring Todd Edwards)
12. “Doin’ It Right” (featuring Panda Bear)
13. “Contact” (featuring DJ Falcon)

Deel: