De organisatie heeft vandaag de laatste namen bekend gemaakt die een optreden zullen gaan verzorgen tijdens Ribs & Blues 2013. Saint Jude, Drippin’ Honey en de formatie Beans & Fatback. Deze acts staan 2e Pinksterdag op de Open Air Stage in het centrum van Raalte.

Eerder werd de komst van diverse acts al bevestigd: De Bar Blues Band, Atri N’ Assouf, Barrelhouse, Big Boy Bloater, Giant Tiger Hooch, JJ Grey & Mofro, Kat Men, King of the World, Larry & his Flask, Matt Schofield, Nick Waterhouse, Popa Chubby, Qeaux Qeaux Joans, The Heavy, Tom Veltien Band, Trampled under Foot, Treetop Flyers en Walter Trout.

Voor de pre-party staan er ook een aantal grote namen op het affice. 10CC, Level 42 en DeWolff zullen op zaterdag 18 mei een optreden gaan verzorgen. In totaal komen 24 acts voor Ribs & Blues 2013 naar het aangeklede festivalterrein aan de Domineeskamp in centrum Raalte. Vorig jaar beleefden 8000 bezoekers de compleet uitverkochte show van Status Quo.

Ribs & Blues trok in 2012 ruim 50.000 bezoekers. Die komen zeker niet alleen voor fantastische muziek . De ongedwongen festivalsfeer, het verrassende entertainment , het kinderparadijs en natuurlijk de beste spareribs worden nog steeds geroemd!

Deel: