Na het grote succes van ‘Peter Pan, The Never Ending Story’ komt Music Hall met een volgend groots project. Grease, het verhaal van de T-birds en de Pink Ladies, in een spectaculaire arenashow! Enkele weken geleden maakte Music Hall bekend dat ze op zoek zijn naar talent voor dit nieuwe arenaspektakel. Na de auditie-oproep, die opgepikt werd door verschillende nationale media, werden de medewerkers van Music Hall overspoeld door cv’s van enthousiast talent uit binnen- en buitenland.

In de loop van volgende week gaan de eerste audities voor de jury van start. Grease wordt, in navolging van Peter Pan, een grote internationale productie en daarom is er besloten om zowel in Londen als in Antwerpen audities te houden. “Van  onze ervaring met het arenaspektakel Peter Pan vorig jaar, hebben we geleerd dat een internationaal gemengde cast de kwaliteit en de sfeer in de groep ten goede komt” aldus Geert Allaert, CEO en creatief directeur bij Music Hall. De jury zal beraadslagen over de invulling van de nieuwe Sandy, Danny, de T-Birds, Pink Ladies en alle andere bekende karakters uit Grease.

Meer dan 650 kandidaten in Londen en meer dan 200 in Antwerpen zullen volgende week meedingen naar een felbegeerd plaatsje in het arenaspektakel Grease. Binnenkort zal Music Hall het creatieve team voorstellen en ook de cast die uit deze audities geselecteerd zal worden.

Deel: