Richie Sambora heeft vanwege persoonlijke problemen zich teruggetrokken uit het laatste deel van de Amerikaanse tour. Dit meldt de website van Bon Jovi. Wat de persoonlijke problemen van de 53-jarige gitarist zijn is niet bekend, vermoedt wordt dat Sambora last heeft van een oude kwaal, de drank. Sambora’s terugtrekking heeft geen gevolgen voor de tournee, de ‘Because we can tour’ gaat gewoon door.

Vorig jaar kondigde de Amerikaanse rockband aan een nieuw album uit te gaan brengen en dat ze op wereldtournee zouden gaan. Het nieuwe Bon Jovi album ‘What about now’ is vorige maand verschenen. Eind april is het eerste deel van de ‘Because we can tour’ klaar. Of Sambora er vanaf mei, als de band zijn tournee vervolgt in Zuid-Afrika en Europa, weer wel zijn gitaarspel zal laten horen is onbekend.

Deel: