Op 12 april komt het nieuwe studioalbum van Michael Bublé uit. Het album met de titel To Be Loved is het zesde studioalbum van de uit Canada afkomstige multi Grammy Award winnaar. Het album is de opvolger van het nummer één album Christmas, dat met dubbel platina bekroond is. Wereldwijd zijn er meer dan zeven miljoen exemplaren van Christmas verkocht en staat het album op nummer twee in best verkopende albums van 2011 (na Adele). De eerste single van het album heet It´s A Beautiful Day – mede geschreven door Bublé – en gaat maandag 25 februari bij Radio 2 in première.
Bekijk hier, hier en hier de sneak peek van de single.

To Be Loved is opgenomen in Vancouver en Los Angeles en geproduceerd door Bob Rock. Het album bevat vier originele nummers – alle mede geschreven door Bublé – en covers. Eén van de originele nummers After All is mede geschreven en uitgevoerd door Bublé zijn Canadese vriend Bryan Adams. Het album bevat ook hits van een aantal van Bublé´s muzikale helden, waaronder de Bee Gees met de hit To Love Somebody, Dean Martin Nevertheless (I´m In Love With You), The Jacksons Who´s Loving You, Jackie Wilson To Be Loved en de Elvis Presley klassieker Have I Told You Lately. Op het nummer Something Stupid van Frank en Nancy Sinatra wordt Bublé vergezeld door actrice Reese Witherspoon.

Over To Be Loved zegt Bublé: “My new record is about love, happiness, fun and yummy things. Getting to work with my friend and longtime collaborator Bob Rock (Call Me Irresponsible, Crazy Love and Christmas) who produced the entire album was very exciting. We´re a good team. I love the songs we selected this time out. It was also terrific working once again with my songwriting partners”.

Wereldwijd heeft Bublé meer dan 35 miljoen albums verkocht. Later dit jaar staat Bublé tien keer in de 02 Arena in London die in vier minuten was uitverkocht.

Deel: