De Bloodhound Gang, bekend van hun grote hit ‘Fire Water Burn’ komen naar Nederland. Op 28 juli zullen de mannen op het podium staan van Zwarte Cross, dat gehouden gaat worden op 26-27-28 juli in Lichtenvoorde. Eerder maakte de organisatie al bekend dat At The Gates, Bitty Mclean, Bob Wayne, Dark Funeral, Golden Earring, Guus Meeuwis, Heaven’s Basement, Jaya The Cat, Joost van Bellen, Kloosterkino, Marco Roelofs, Mister & Mississippi, Moonyard, Patty Kelly meet the High Notes, Punky Donch, Shaking Godspeed, Texas Radio, The Rhythm Chiefs, White Cowbell Oklahoma het affice zullen sieren tijdens het drie-daagse festival.

De muziekliefhebbers komen op het Zwarte Cross Festival ruimschoots aan hun trekken: verdeeld over drie dagen zijn er meer dan honderd bands op meer dan 20 verschillende podia te zien. De programmering is behoorlijk divers; DJ’s, theateracts en natuurlijk veel bands in verschillende genres. Rock, pop, blues, metal, ska, reggae, folk, singer/songwriter, alternatieve muziek, etc, etc. Te veel om in één adem op te noemen! De voorverkoop voor Zwarte Cross 2013 is reeds gestart.

Deel: