Het Groot Niet Te Vermijden is terug met een nieuwe show. Het vijftal is in de Nederlandse theaters een graag geziene gast en heeft in 25 jaar al in zo ongeveer ieder theater in Nederland ieder jaar een vaste plek in de programmering gekregen. De cabareteske muziekgroep blinkt misschien dan wel niet uit in top40-hits, de cd’s en DVD’s hebben hun weg naar de Nederlandse huiskamer al veelvuldig weten te vinden. Hun nieuwe show ‘Save The Last Dance’ trekt deze maanden weer door heel Nederland en om een kleine terugblik te geven, mogen we van hun impresariaat Mojo Theater 2 DVD’s weggeven van hun vorige show ‘Long Way Home’.

Op deze DVD een registratie van hun vorige tournee met 17 nummers, aangevuld met 2 toegiften: Hun versie van Sting’s ‘Fields of Gold’ en ‘I’m a believer’ van The Monkees.

Winnen? Mail hgntv@maxazine.nl, met daarin je naam en adres en het antwoord op de volgende vraag:

Noem de naam van de vijf leden van Het Groot Niet Te Vermijden.

Simpel toch? Mail je antwoord voor 8 maart 2013 door naar hgntv@maxazine.nl en win!

 

Deel: