Depeche Mode’s nieuwe single single ‘Heaven’ is gelekt. Officieel zou de single komende week pas gereleased worden, gisteren (30 januari) was de single al online te beluisteren. Een aantal radio stations lieten de single al horen, ‘Heaven’ komt van het nieuwe album ‘Delta Machine’, dat vanaf 26 maart in de winkels zal liggen. ‘Delta Machine’ is geproduceerd door Ben Hillier en gemixt door Flood. Het is Depeche Mode’s eerste release sinds het uit 2009 daterende ‘Sounds of the Universe’. Luister HIER naar ‘Heaven’.

‘Delta Machine’ Track Listing:
1 – ‘Welcome To My World’
2 – ‘Angel’
3 – ‘Heaven’
4 – ‘Secret To The End’
5 – ‘My Little Universe’
6 – ‘Slow’
7 – ‘Broken’
8 – ‘The Child Inside’
9 – ‘Soft Touch / Raw Nerve’
10 – ‘Should Be Higher’
11 – ‘Alone’
12 – ‘Soothe My Soul’
13 – ‘Goodbye’

DELUXE EDITION Bonus Disc: (inclusief een 28 pagina’s tellend boekwerk)

1 – ‘Long Time Lie’
2 – ‘Happens All The Time’
3 – ‘Always’
4 – ‘All That’s Mine’

Deel: