De opnames voor een film over het leven van AC/DC zanger Bon Scott zijn gestart, de titel van de documentaire is ‘Bon Scott: The Legend of AC/DC’. De Amerikaanse acteur Rob Liotti, die ook zanger is in de AC/DC cover band Hells Bells, zal de rol van Bon Scott op zich nemen. Opnames voor een promo voor de film startten deze week in Charleston, Zuid Carolina.

De producers van de film hebben laten weten dat dit docu-drama de eerste van zijn soort is en de muzikale carriere laat zien van muziek icoon Bon Scott, en de band AC/DC. De film concertreert zich op een periode toen Bon Scott de band naar sterrendom hielp, maar helaas nooit de vruchten van zijn werk heeft kunnen plukken. Hij worstelde zelfs met eenzaamheid en isolement en zocht vaak contact met fans voor gezelschap en sociale interactie. De film een nauwkeurige weergave van de emotionele dynamiek rondom de band op basis van ware gebeurtenissen. Het is een must-see voor elke AC/DC fan. Wanneer ‘Bon Scott: The Legend of AC/DC’ gereleased zal gaan worden is nog niet bekend.

Deel: