Alicia Keys heeft haar zoontje Egypt een feature gegeven op haar nieuwe album ‘Girl On Fire’. In augustus vertelde ze aan Entertainment Weekly dat ze het aan het overwegen was. “He may need to say a couple words. There’s one song in particular called ‘When It’s All Over’ that he may need a little feature on. So we’ll see.”
Egypt is het 2 jarige zoontje van Keys en Swizz Beatz. Zijn geboorte vormt een belangrijke inspiratiebron voor haar nieuwe album ‘Girl On Fire’. Keys is niet de enige artiest die zijn kind al vroeg op plaat vastlegt. Blue Ivy, het dochtertje van Jay-Z en Beyoncé, is samen met Jay-Z te horen in het nummer ‘Glory’.

Alicia Keys en Jay-Z werkten eerder samen voor het nummer ‘Empire State of Mind’. De vraag is natuurlijk of Egypt en Blue Ivy een net zo’n succesvolle samenwerking tegemoet gaan;
“I think they’re going to have a big future”, aldus de 31 jarige zangeres en actrice.

Eerder werd al bekend gemaakt dat Keys Egypt meeneemt op haar aanstaande wereldtournee. Er zijn inmiddels al een aantal data in Europa bekendgemaakt. Het is nog onduidelijk of Alicia Keys ook naar Nederland gaat komen.
Morgen ligt het nieuwe album van Alicia Keys in de winkel. De titeltrack ‘Girl On Fire’ is inmiddels bekroond met de gouden status.

Deel: