De getalenteerde en baan doorbrekende DJ en frontman van Revealed Recordings, Hardwell, komt met een spectaculaire nieuwe track ‘Apollo’. Deze single is de opvolger van zijn alom geprezen meesterwerk ‘Spaceman’. ‘Apollo’ kwam vandaag op # 1 binnen in de Buzz Chart, de meest toonaangevende lijst van aankomende releases. Deze euforisch geladen single wordt op 26 november uitgebracht op Hardwells eigen label Revealed Recordings.

Hardwell over ‘Apollo’: Tijdens het produceren kreeg ik kippenvel van de melodie. Ik wist meteen dat dit de opvolger van ‘Spaceman’ moest worden. De titel ‘Apollo’ verwijst naar de stad Houston, waar ik op mijn hotelkamer met deze track ben begonnen.

Tijdens de Revealed Label Night in een uitverkocht Escape tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) deelde Hardwell ‘Apollo’ voor het eerst met zijn fans. Deze preview is opgenomen op deze bewuste avond in Escape. Hardwell werd die avond bijgestaan door de andere Revealed artiesten: Dannic, Dyro en Jordy Jazz.

‘Apollo’ representeert wederom de veelzijdigheid en het ongekende talent van de nummer 6 DJ van de wereld. De synthetische melodie en electro bassline worden ondersteund door de prachtige stem van de Australische Amba Shepherd.

‘Apollo’ zal ongetwijfeld zowel de charts als de clubs bestormen en daarmee wederom een gegarandeerde hit opleveren voor deze Nederlandse pionier.

Deel: