Stereophonics brachten gisteren het nieuwe nummer ‘In a Moment’ uit. Het donkere en stemmige nummer is nu gratis te downloaden op de website van de band: www.stereophonics.com. ‘In A Moment’ is geschreven door Kelly Jones en geproduceerd door hem samen met Jim Lowe. Het is het tweede nieuwe nummer van Stereophonics dat recentelijk vrij gegeven is. Vorige maand werd het nummer ‘Violins en Tambourines’ al online gezet onder een videoclip die door Kelly werd geregisseerd.

Beide nummers staan op het nieuwe Stereophonics album “Graffiti on The Train” dat in maart zal uitkomen.
Het nummer “In A Moment” zal op 10 december ook uitgebracht worden op een limited edition 10” vinyl dat genummerd zal zijn. De B-kant zal geëtst zijn met de teksten van het nummer.

De band zal in Groot-Brittannië 5 intieme (inmiddels uitverkochte) shows spelen als kerstkado voor de fans daar. Wanneer ze naar Nederland komen, is nog niet bekend.

Deel: