Belle Perez maakt een knallende come-back met haar nieuwe single: ‘Beat on my Drum.’ Haar nieuwe single is een samenwerking met niemand minder dan superster Pitbull. De zangeres kwam via haar Belgische platenlabel Mostiko in contact met de succesvolle Italiaanse producer Gabry Ponte die voor de nieuwe Pitbull single op zoek was naar de beste Latina zangeres van de Lage Landen. Uiteraard was de keuze voor Belle al snel een feit! Belle steekt haar enthousiasme niet onder stoelen of banken: “Ik heb heel lang gewacht om uit te pakken met een nieuwe look en feel. Tijdens de voorbereiding van mijn nieuwe album komt dit duet dan ook als geroepen. Het geeft me heel veel extra energie in de studio en op het podium. Dit is écht kicken!”

Rapper Pitbull bestormde recentelijk de hitparades met zijn hits ‘Rabiosa’ in samenwerking met Shakira en ‘Dance again’ met Jennifer Lopez. De Zuid-Amerikaan Pitbull werkte verder samen met de meest indrukwekkende namen van de internationale muziekindustrie, waaronder David Guetta, Enrique Iglesias, Timbaland, Chris Brown. Het management van Pitbull zette de schouders onder de plaat en maakte er een projectplaat van jewelste van. Naast Pitbull is ook Sophia Del Carmen, een gewaardeerde Zuid –Amerikaanse zangeres uit de stal van Pitbull, op de song te horen.

In 2005 bracht Belle Perez haar Latino sound naar Nederland met haar single “Que viva la vida”. In de zomer van 2006 verscheen het album Gotitas de Amor, wat een plekje behaald in de Album Top 10. Belle Perez won vijf jaar op rij de Radio 2 -Zomerhit met haar hits “Me and You”, “Light of my Life”, “Enamorada”, “Que Viva La Vida”en “Ave Maria” “Beat on my drum” is de voorbode van Belle’s nieuwe album (release voorjaar 2013). De Latin diva bevestigt hiermee dat ze klaar is om de Belgische en Nederlandse charts opnieuw te bestormen met haar frisse sound en nieuwe look.

Foto (c) Freddie de Roeck

Deel: