Op 5 november brengt Patricia Kaas onder de noemer ‘Kaas chante Piaf’ haar hommage aan Edith Piaf uit bij V2 Records. Abel Korzeniowski arrangeerde zestien van Piafs bekendste chansons voor het album waaronder Non, Je Ne Regrette Rien. In 2013 is het vijftig jaar geleden dat Edith Piaf overleed. Maar dat haar muziek tijdloos is, mag duidelijk zijn. Patricia Kaas werd begin jaren ’90 bekend met de hits Mon Mec à Moi en Mademoiselle Chante Le Blues. Het succes werd steeds groter en in 2008 had Kaas wereldwijd al meer dan zestien miljoen albums verkocht. Patricia is een ster en niet alleen in de muziekwereld. Ook speelde ze in films en deed ze modellenwerk. Maar muziek is altijd het belangrijkst geweest voor Kaas. Kaas chante Piaf is niet alleen een nieuw album. Het gaat ook gepaard met een liveshow, die ze ook in Nederland zal uitvoeren. Op 27 november zal Kaas chante Piaf in het koninklijk theater Carré te zien zijn. Kaarten zijn reeds verkrijgbaar.

Deel: