Gisteren maakte Hardwell de winnaar bekend van zijn ‘Spaceman’- coverwedstrijd: Collin McLoughlin. Hardwell riep een wedstrijd uit onder zijn fans; hij vroeg hen een akoestische versie van zijn hit ‘Spaceman’ te produceren. Collin McLoughlin coverde de vocale versie ‘Call me a Spaceman’ en maakte er een eigenzinnige akoestische versie van. De winnende single is te horen in de Electric Zoo Aftermovie (festival in New York). Bovendien wint Collin VIP toegang tot één van Hardwells shows en een meet & greet met de 24-jarige DJ.

Hardwell mag zichzelf sinds vrijdag de # 6 DJ van de Wereld noemen volgens de jaarlijkse verkiezing door DJ MAG. Tijdens Amsterdam Dance Event gaf Hardwell een indrukwekkende label night in een uitverkocht Escape. Daar werd Hardwell verrast met een Triple Gouden Plaat voor ‘Spaceman’;  zijn hit telt inmiddels meer dan 75.000 downloads.

Hardwell streeft ernaar om zijn fans een kijkje te geven bij zijn live optredens zowel on-stage als back- stage. In Electric Zoo Aftermovie neemt Hardwell zijn fans mee tijdens zijn reis naar New York, waar hij een spectaculair optreden gaf. Als muziek onder deze video is de akoestische versie van ‘Call Me a Spaceman’, geproduceerd en gezongen door Collin McLoughlin, gebruikt.

Deel: