Op 21 januari 2013 zal Mascot Records – onderdeel van Mascot Label Group – het zevende solo album van Steve Lukather genaamd “Transition” uitbrengen. “Transition” is een zeer sterk album geworden met een mooie balans van stijlen, kracht en inventiviteit. Op deze plaat daagt Steve zichzelf uit en neemt risico’s.

De afgelopen jaren was Lukather het plezier in gitaarspelen en muziek maken een beetje verloren door allerlei zakelijke problemen, zijn scheiding en het overlijden van zijn moeder. Maar vandaag de dag is Steve weer blij en gezond en voelt zich sterk. En dat is te horen op het nieuwe album “Transition” waarop Steve creatief tot grote hoogte stijgt.

Steve: “’Transition” is a turning point for the album and a turning point for me. As we were writing the songs, I was thinking about everything I’ve seen — all the people I’ve lost in my life, the great and the difficult experiences I’ve had, and how ultimately it was time to get it together and embrace things for what they are, because we’ve only got one life to live and we’ve got to make the most of it.”

In maart 2013 doet Steve een tour van maar liefst 7 weken door Europa,waaronder 2 shows in Nederland; 26 maart Paradiso in A’dam en 27 maart Mezz in Breda.

Deel: