Frontman/zanger Jaz Coleman van de Britse post-punk groep Killing Joke is als vermist opgegeven. De bandleden laten in een verklaring weten dat Jaz verdwenen is nadat hij op facebook had laten weten dat Killing Joke zich terug zou trekken uit de tournee met The Cult en The Mission waarmee ze in september op tournee zouden gaan. Hij is nu spoorloos en heeft geen contact gehad met een van zijn bandleden.

De overige bandleden laten weten zeer in verlegenheid gebracht te zijn en bieden een ieder die zich met de organisatie van de concerten bemoeit heeft hun verontschuldigingen aan. "We zijn allemaal bezorgd over het welzijn van onze vermiste zanger". De rest van de band heeft beloofd dat ze hun best gaan doen om toch in september te gaan touren. Mocht dit alsnog niet mogelijk zijn, dan zal Killing Joke een en ander gaan regelen ter compensatie voor de problemen die zijn veroorzaakt.

Deel: