Aanstaande zondag 15 juli stond Sneakerz in de Stad Maastricht op de planning. Door de slechte weers-voorspellingen is in goed overleg met de gemeente Maastricht gekozen om het gratis evenement te verplaatsen naar een nieuwe datum. De organisatie richt zich nu op de periode september tot en met oktober en verwachten volgende week uitsluitsel vanuit de gemeente. Sneakerz in de Stad betreurt het besluit maar kan op dit moment niet anders dan aan de spreekwoordelijke handrem trekken. Een leuk, gezellig en druk feest zoals Sneakerz in de Stad hoort te zijn lijkt door de bijzonder tegenvallende voorspellingen van komend weekend helaas niet haalbaar.

Line up
Sneakerz in de Stad probeert de line up uiteraard zo goed mogelijk in tact te houden en zorgt indien nodig voor meer dan waardige alternatieven. Meer info hierover volgt spoedig.

Guarantee tickets
Ben je reeds in het bezit van een guarantee ticket voor Sneakerz in de Stad Maastricht dan zijn er twee mogelijkheden. Je behoudt het ticket voor de nieuwe datum of je kan het aankoopbedrag terug krijgen. Wens je het aankoopbedrag terug te krijgen stuur dan een mailtje met je naam en ticketnummer naar info@sneakerz.nl

Deel: